Výrobky 

Ostatní suroviny

Tlač - + Poslať priateľovi

Baker´s Bonus RS 190, 25 kg

Deaktivované droždí s velkou redukční schopností. Vhodné zejména při potížích s nekvalitní moukou. Může být přidáváno také do receptur zlepšujících přípravků.

 

 

Přednosti:

 

  • umožňuje rychlejší a snadnější vymísení těst
  • zejména vhodné pro přípravu listových a plundrových těst
  • zjednodušuje provalování během tvarování nebo vyvalování a odstraňuje riziko trhání těst
  • vysoce účinný přípravek pro vyrovnanou kvalitu výroby

 

Dávkování: 0,1 - 0,3% Baker´s Bonus

 

Balení: pytel 25 kg

 

Doba trvanlivosti: 18 měsíců od data výroby

 


Fillstabil, 15 kg

Tvarohový stabilizátor pro přípravu hotových tvarohových náplní.

 

Přednosti:

 

  • obzvláště vhodný pro výrobu závinů, tvarohových koláčů a výrobků z listového a plundrového těsta
  • vhodný i pro technologie využívající mrazení
  • snadná příprava

Dávkování: dle receptury

 

Balení: pytel 15 kg

 

Doba trvanlivosti: 9 měsíců od data výroby

 


Fillstabil Extra, 15 kg

Tvarohový stabilizátor pro přípravu hotových tvarohových náplní.

 

Přednosti:

 

  • zvýšená stabilita během pečení
  • obzvláště vhodný pro výrobu závinů, tvarohových koláčů a výrobků z listového a plundrového těsta
  • vhodný i pro technologie využívající mrazení
  • snadná příprava

Dávkování: dle receptury

 

Balení: pytel 15 kg

 

Doba trvanlivosti: 9 měsíců od data výroby

  


Glutopan, 25 kg

Vitální pšeničný lepek vhodný jako přídavek zejména pro technologie výroby předkynutého a nenakynutého zamraženého pečiva. Je taktéž vhodný pro výrobu plundrových a listových těst.

 

Přednosti:

 

  • zvyšuje vaznost a zlepšuje vymísení těst i následné tvarování
  • zesiluje lepkovou strukturu a zabraňuje vymrzání výrobků u technologií nenakynutého a předkynutého zamraženého pečiva
  • má příznivý vliv na stabilitu výrobků během kynutí a následně příznivě ovlivňuje finální objem pečiva

 

Dávkování: 1 - 3% v závislosti na receptuře a kvalitě použité mouky

 

 

Balení: pytel 25 kg

 

Doba trvanlivosti: 12 měsíců od data výroby

 


Gustal, 25 kg

Speciálně upravený drožďový extrakt pro redukci obsahu soli v pečivu. Dokáže nahradit až 30 % z původní dávky soli bez senzorického vlivu na finální výrobek. Jeho použití nemá negativní dopad na fyzikální vlastnosti těsta. Vhodné zejména pro pekaře, kteří se chtějí odlišit od konkurence.

 

Přednosti:

 

  • redukce obsahu soli ve finálním pečivu až od 30 %
  • daňové zvýhodnění při exportu pečiva s nižším obsahem soli do vybraných zemí
  • pečivo se sníženým obsahem soli má příznivý vliv na funkci kardiovaskulárního systému

Dávkování: až 30 % z původní dávky soli

 

 

Balení: pytel 25 kg

 

Doba trvanlivosti: 12 měsíců od data výroby

 

 


Kvasový startér LV1 Saf Levain, 100 g

Kvasová kultura vyvinutá pro výrobu pšeničných kvasů. Díky obsahu droždí dodává finálnímu pečivu příjemné chuť a aroma.

 

 

Přednosti:

 

  • vhodný pro výrobu běžného i jemného pečiva
  • dodává výrazné aroma finálním výrobkům
  • umožňuje odlišit chuťové vlastnosti finálního pečiva od konkurence
  • prodlužuje čerstvost pečiva

 

Dávkování: 0,2 - 0,5 % na hmotnost mouky v kvasu

   

 

 Balení: 100 g

  

Doba trvanlivosti: 18 měsíců od data výroby

 


Kvasový startér LV2 Saf Levain, 100 g

Živý produkt obsahující aktivní droždí a bakterie pro optimální okyselení pečiva, k jehož výrobě se používá žitný kvas.

 

 

Přednosti:

 

  • jednoduchá výroba kvasu
  • lze opakovaně množit
  • vhodný pro výrobu žitného kvasu
  • dodává výrazné aroma finálním výrobkům
  • umožňuje odlišit chuťové vlastnosti finálního pečiva od konkurence
  • prodlužuje čerstvost pečiva

 

Dávkování: 0,2 - 0,5 % na hmotnost mouky v kvasu

   

 

Balení: 100 g

 

Doba trvanlivosti: 18 měsíců od data výroby

  


Kvasový startér LV4 Saf Levain, 100 g

Kvasová kultura pro výrobu chuťově výrazného kvasu. Při výrobě kvasu z této kultury lze dosáhnout výraznější kyselosti. Je vhodná především pro výrobu chleba.

 

 

Přednosti:

 

  • jednoduchá výroba kvasu
  • lze opakovaně množit
  • vhodný pro výrobu žitného kvasu
  • dodává výrazné aroma finálním výrobkům
  • umožňuje odlišit chuťové vlastnosti finálního pečiva od konkurence
  • prodlužuje čerstvost pečiva

 

Dávkování: 0,2 - 0,5 % na hmotnost mouky v kvasu

   

 

Balení: 100 g

 

Doba trvanlivosti: 18 měsíců od data výroby

 


Lesk na pečivo bez vajec Protilight IP3

Bezpečný a moderní mašlovací přípravek bez vajec pro vysoký lesk pečiva.

 

Přednosti:

 

  • bezéčkový výrobek z řady Kontinua Natura
  • obsahuje pouze mléčné bílkoviny
  • vyšší lesk než u čerstvých vajec
  • ekonomicky výhodný
  • jednoduché skladování v pytlích při teplotě do 20 °C
  • hygienická čistota, lze aplikovat pistolí, neucpává trysky
  • snadná a rychlá příprava - do teplé (ne horké) vody postupně přimícháváme přípravek a po vymísení necháme cca 30 min odstát
  • připravený lesk lze uchovávat v chladničce až 24 hodin
 

Dávkování: ředění s vodou v poměru 1:10 až 1:12, směs není určena k přímé spotřebě

 

Balení: pytel 5 kg nebo 20 kg

 

Doba trvanlivosti: 24 měsíců od data výroby

 


Nevlhnoucí cukr, 10 kg

 

Speciálně vyvinutý cukr určený ke zdobení a posypu jemného pečiva.

 

Přednosti:

 

  • po nazdobení zůstává sypký a nevsakuje se do pečiva
  • dodává atraktivní vzhled hotovým výrobkům
  • příjemná chuť

 

Dávkování: dle receptury

 

Balení: pytel 10 kg

 

Doba trvanlivosti: 12 měsíců od data výroby

 


Pizza pasta, 5 kg

Rajčatový protlak vhodný pro studenou i teplou kuchyni, dodá vašim výrobkům atraktivní vzhled a vynikající chuť.

 

Přednosti:

 

  • výborná rajčatovo-bylinková chuť
  • stabilita během pečení
  • atraktivní vzhled finálních výrobků

 

 

Dávkování: dle receptury

 

Balení: kbelík 5 kg

 

 


Posyp extra, 25 kg

Směs žitných a pšeničných vloček s lněným a slunečnicovým semínkem pro dekoraci pekařských výrobků.

 

 

Přednosti:

 

  • vhodná i do těsta na přípravu zápary
  • dodává atraktivní vzhled finálním výrobkům

 

 

Dávkování: min. 5 % směsi na množství mouky
Doporučené dávkování pro výrobu chleba: 20% na mouku

 

Balení: pytel 25 kg

 

Doba trvanlivosti: 12 měsíců od data výroby

 


Posypová směs, 12,5 kg

 

Směs sezamového a lněného semínka, sójové krupice, pohanky a sušeného droždí určená ke zdobení a ochucení pekařských výrobků.

 

 

Přednosti:

 

  • chuťově výrazný posyp díky obsahu sušeného droždí
  • dodává pečivu atraktivní vzhled
  • příjemná chuť hotových výrobků

 

 

Dávkování: dle potřeby

 

Balení: pytel 12,5 kg

 

Doba trvanlivosti: 9 měsíců od data výroby

 


Tiger decor, 5 kg

 

Pasta s černým pepřem a mořskou solí pro povrchovou úpravu pečiva s efektem tygří kůže.

 

 

Přednosti:

 

  • Výrobek má po upečení lahodnou křupavou kůrku a atraktivní vzhled tygří kůže.
  • Kombinace černého pepře a mořské soli dodá pečivu výraznou pikantní chuť.
  • Jednoduchá příprava - přidáte pouze olej, nanesete na výrobek a upečete.
  • Flexibilní dávkování pro chléb i pečivo.
  • Praktické balení a snadná manipulace.
  • Pasta je vhodná i k zachlazení nebo zamrazení.

 

Dávkování: 100-250 g jedlého oleje na 1 000 g směsi Tiger decor

 

Balení: 5 kg (PP kbelík s víkem)

 

Doba trvanlivosti: 6 měsíců od data výroby

 


Ztužovače šlehaček v neutrální chuti či řadě příchutí

Směsi ke stabilizaci a ochucení lahodných lehkých šlehačkových náplní.

 

Přednosti:

  • dostupné v neutrální chuti a s příchutěmi např. citron, čokoláda, jahoda, jogurt, pomeranč, vanilka
  • vynikající stabilní vlastnosti (i ve vysokých vrstvách)
  • lahodná chuť, vůně a barva
  • bez negativní chuti škrobu
  • použití pro rostlinné i živočišné šlehačky
  • do dortů, řezů, rolád a jiných dezertů
  • jednoduchá příprava