Celozrnný žitný kvas BIO

Celozrnný žitný kvas BIO

Stabilizovaný kvas pro výrobu žitno-pšeničného a pšenično-žitného chleba v BIO kvalitě.

  • Obsahuje 60 % celozrnné žitné mouky v BIO kvalitě, která má vyšší obsah vlákniny než běžné mouky.
  • Výroba kvasu je vedena tradiční pomalou fermentací.
  • Dlouhé trvanlivosti kvasu (6 měsíců) je dosaženo přirozenou cestou.
  • Snadná, operativní a flexibilní výroba kvasového pečiva v BIO kvalitě v kteroukoliv dobu.
  • Kvas dodává hotovému výrobku bohatou chuť, aroma a prodlouženou čerstvost, přirozeně zabraňuje plesnivění a nitkovitosti pečiva, přispívá k jeho snadnější stravitelnosti a odpovídá současným požadavkům zákazníků na zdravou stravu.

Výrobek z řady Kontinua BIO

   Dávkování: 5 – 20 % na hmotnost mouky

  Balení: 7,5 kg (plastová nádoba s víkem)

   Doba trvanlivosti: 6 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek