Flockenmalz

Flockenmalz

Zakyselující přípravek ve formě pasty s viditelnými semínky, který se přidá do stávající receptury a vytvoří tak nové jedinečné druhy pečiva. Nevyžaduje žádnou přípravu, začleňuje se přímo do procesu míchání.

Přednosti: 

  • Rychlý a jednoduchý způsob přípravy, který ušetří čas a usnadní řemeslnou i průmyslovou výrobu.
  • Vyvážená chuť pečiva, která potěší chuťové buňky a poskytne nezapomenutelný kulinářský zážitek.
  • Prodlužuje vláčnost a zvyšuje měkkost hotových výrobků.
  • Použitelný pro velké množství receptur, např. jemné pečivo, vícezrnné chleby, bagety, křehké rohlíky…

   Dávkování: od 10 % do 40 % na hmotnost mouky v závislosti na požadované intenzitě senzorického profilu

  Balení: 11 kg, plastový (PP) kbelík s víkem a PE vložkou

   Doba trvanlivosti: 6 měsíců od data výroby v uzavřeném obalu při teplotách 2 – 8 °C