Žitný celozrnný kvas – Kontinua Natura

Žitný celozrnný kvas

Moderní, zákazníky žádaný a odborníky oceňovaný tuhý stabilizovaný žitný kvas bez přídavku aditiv pro velmi jednoduchou výrobu vyhledávaného chleba tzv. „tradičního kvasového charakteru“ s vysokými nároky na chlebovou chuť a aroma. Kvas je vyráběn z kvalitní celozrnné žitné mouky a originální startovací kultury, kontrolovanou fermentační technologií zaručující chlebu vysokou kvalitu, provozní jistotu a trvanlivost.

Přednosti:

  • pohotová a jednoduchá výroba chleba (přibližně 2 hodiny od vznesení
    požadavku zákazníkem
  • vyrovnaná kvalita vyráběného chleba, který se vyznačuje výraznou chutí,
    aromatem a prodlouženou trvanlivostí

Výrobek z bezéčkové řady Kontinua Natura

   Dávkování: 

 5- 20 % na hmotnost mouky

  Balení:

 7,5 kg (plastová nádoba s víkem)

   Doba trvanlivosti: 

6 měsíců od data výroby v originálně uzavřeném obalu při teplotě 2 – 25 °C. Po otevření: při skladování 8 – 25 °C spotřebujte do 14 dnů, při skladování 2 – 8 °C spotřebujte do 30 dnů