Moderní, zákazníky žádaný a odborníky oceňovaný tuhý stabilizovaný žitný kvas bez přídavku aditiv pro velmi jednoduchou výrobu vyhledávaného chleba tzv. „tradičního kvasového charakteru“ s vysokými nároky na chlebovou chuť a aroma. Kvas je vyráběn z kvalitní celozrnné žitné mouky a originální startovací kultury, kontrolovanou fermentační technologií zaručující chlebu vysokou kvalitu, provozní jistotu a trvanlivost.
Přednosti:
Výrobek z bezéčkové řady Kontinua Natura
Dávkování:
5- 20 % na hmotnost mouky
Balení:
7,5 kg (plastová nádoba s víkem)
Doba trvanlivosti:
6 měsíců od data výroby v originálně uzavřeném obalu při teplotě 2 – 25 °C. Po otevření: při skladování 8 – 25 °C spotřebujte do 14 dnů, při skladování 2 – 8 °C spotřebujte do 30 dnů