Seznam pracovních nabídek

Seznam pracovních nabídek

Stabilizovaný kvas pro výrobu žitno-pšeničného a pšenično-žitného chleba v BIO kvalitě.

  • Obsahuje 60 % celozrnné žitné mouky v BIO kvalitě, která má vyšší obsah vlákniny než běžné mouky.
  • Výroba kvasu je vedena tradiční pomalou fermentací.
  • Dlouhé trvanlivosti kvasu (6 měsíců) je dosaženo přirozenou cestou.
  • Snadná, operativní a flexibilní výroba kvasového pečiva v BIO kvalitě v kteroukoliv dobu.
  • Kvas dodává hotovému výrobku bohatou chuť, aroma a prodlouženou čerstvost, přirozeně zabraňuje plesnivění a nitkovitosti pečiva, přispívá k jeho snadnější stravitelnosti a odpovídá současným požadavkům zákazníků na zdravou stravu.

Zur  Verstärkung unseres Teams suchen wir ab sofort eine/n

Internen Anwendungstechniker/-in (Schnittstelle Kunde – Technikum – Zentrale)


pracovní nabídka

Zur  Verstärkung unseres Teams suchen wir ab sofort eine/n

Internen Anwendungstechniker/-in (Schnittstelle Kunde – Technikum – Zentrale)


pracovní nabídka

Zur  Verstärkung unseres Teams suchen wir ab sofort eine/n

Internen Anwendungstechniker/-in (Schnittstelle Kunde – Technikum – Zentrale)


pracovní nabídka

Zur  Verstärkung unseres Teams suchen wir ab sofort eine/n

Internen Anwendungstechniker/-in (Schnittstelle Kunde – Technikum – Zentrale)


pracovní nabídka