Směs s nízkým glykemickým indexem

Směs s nízkým glykemickým indexem

100% pekařská směs pro výrobu vícezrnného chleba a pečiva s nízkým glykemickým indexem (GI).

Přednosti:

  • GI je hodnota, která udává, jak rychle přestupuje glukóza z jednotlivých potravin do krve
  • z hlediska prevence nadváhy, srdečních onemocnění, zdravého životního stylu nebo také celkové výkonnosti je prospěšné přijímat potraviny s nízkým GI
  • za potraviny s nízkým GI se označují takové, které mají GI ˂ 55
  • finální pekařský výrobek z naší směsi se vyznačuje nízkým GI 42,7
  • zdroj vlákniny 4,3 g / 100 g, zdroj bílkovin 12 g / 100 g
  • obsahuje velké množství semínek a zrn (slunečnicová, lněná, dýňová)
  • konzumace chleba a pečiva s nízkým GI vede k delšímu pocitu sytosti
  • certifikát a výzkum na nízký GI provedla Katedra dietetiky Varšavské univerzity přírodních věd SGGW

   Dávkování: 100% směs

  Balení: 25 kg/ks

   Doba trvanlivosti: 6 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek